Snart 50 producenter, gårdsbutiker och caféer!

folder_openUncategorized
commentInga kommentarer

Projektet Growrs fortsätter att växa, sakta men säkert. Snart finns det 50 platser på kartan där du kan köpa närproducerad mat från en gårdsbutik, direkt av producenten, eller äta närproducerat på ett café eller restaurang.

Fokus på Halland

I hela Sverige låter 50 ställen inte så mycket, men platserna ligger företrädelsevis i Halland med omnejd, runt Varberg, Falkenberg och Halmstad. Så befinner du dej i dessa trakter kan det vara väl värt en titt på kartan, för chansen är stor att du kan hitta något intressant nära dej!

Recensioner

Här kan du dessutom läsa omdömen och recensioner om gårdsbutiken eller caféet, så att du kan avgöra om det är värt ett besök redan innan du åker dit. När du besökt stället kan du själv lämna en recension eller omdöme om platsen, och på så sätt hjälpa både producenterna och andra framtida besökare att hitta rätt!

Välkommen att titta in på kartan och upptäck våra producenter!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

Meny